Loud ‘n’ Tube

  • Taray Renátó  – ének, bassz gitár
  • Nagy Róbert – gitár, vocal
  • Gelsi Daniel – dob
“Tiszta, jó amerikai rock & roll-t játszunk, tudod… Nem akarom, hogy a zenénk kommersz legyen, vagy bármi. Energia van a játékunkban, no meg egy kis csavar.” /Axl Rose 1986/ Csapatunk is Axl szavaiban hisz, a zenénk magunkról magunknak szól a saját hangunkon. Nekünk a ZENE az öröm, a kifejezés, a megszállottság, az élet. Robi, a szólógitárosunk szavaival élve: “Mikor zúg a Marshall és kattog a dobverő, nem számít más, csak a hangszereddel együtt töltött idő”.
A banda örömzenélésre állt össze először Adácson a szülőfalunkban 2016-ban eredetileg dob-gitár-basszusgitár/ének formációban. Renátó már alkalmanként érdeklődött a közös zenélés iránt, és végül 2017 októberében csatlakozott mint új basszusgitáros majd 2018 májusában az előző énekes (Gelsi Attila) kiválása után ezt a szerepét is át vette. Hogy miért ez a 3 srác? Mi hárman ovitársak, osztálytársak voltunk, együtt cseperedtünk. A zeneiskolához is egymást erősítve csatlakoztunk, szüleink zeneszeretete, zenei múltja egész életünk is végig kísérte. Robi klarinéton kezdett el tanulni, aztán fittyet hányva a zeneoktatásra autodidakta módon tanult gitározni; míg Renátó extrém kanyarral a fuvolától menekült a gitárig. Dani nehezen találta meg saját hangszerét, míg megállapodott a dobok mögött.
Na de hová vezettek a klasszikus zenei tanulmányok? “Nem köt minket semmilyen stílus, de a Rock’n’Roll a közös nyelv, amit beszélnünk”, a vak is hallja és a süket is látja, hogy mi rock zenét játszunk, melyben fellelhetők a blues és a jazz elemei is. Hogy a zenénk populáris-e? Minket ez nem izgat, de azt tudjuk: hogy Mi vagyunk az Loud’n’Tube! A tempónk gyors és rázós, sört előre kikérni.